Mitkä on sun päivän numerot?

Oletteko ikinä ajatelleet ja tutkailleet, mikä numero toistuu teidän päivässä?

Kukaan ei varmasti enää ylläty, että no, minäpä olen. Olen varsinainen lista-ihminen, joten tämäkään ei ole minulta mitenkään ihmeellistä toimintaa, että laskeskelen erinäisiä juttuja.

Paloittelin tämän päivän numeroiksi, katsotaan, mikä numero toistui mulla useimmiten.

 

Yksi. Se on luku, joka kertoo kuinka monen itseäni koskevan lehtijutun kanssa olin tänään tekemisissä. Sama luku toistuu myös auton tankkausten määrässä, sekä kertoo päivän Wilma-viestien määrän. Tälläkin kertaa viesti oli positiivinen palaute. Yksi, on myös se sarjojen määrä, joita aion tänään ehtiä katsomaan. Jaksojen määrää tosin on mahdoton arvioida.

 

Kaksi. Se on määrä, jonka verran painajaisia muistan nähneeni viime yönä. Syytän leffaa, joka olikin toiminnan   sijaan huomattavasti enemmän kauhua. Se on myös oletuslukema pian avaamani punaviinipullon tänään juotavien lasillisten määrälle. Tietää että on syksy, kun viileä valkoviini vaihtuu punaviiniksi.

 

Kolme. Sen verran monta kahvikupillista olen juonut tänään. Niin monta kertaa olen myös käyttänyt pankkikorttiani tänään, ja sen verran monta banaania ostin kaupasta. Se on myös lukumäärä, kuinka monen eri tv-tuotannon kanssa olen työskennellyt tänään. Saman verran liikennevaloristeyksiä olen tänään ylittänyt jalan, ja kolmas oli myös tämä aihevaihtoehtoni josta nyt blogini kirjoitan. Kolme on myös määrä, jonka verran tänään tulen puhumaan puheluita.

 

Neljä. Sen verran monta kertaa olkapääni on tuntenut tuskaa pukiessani tänään päälle takkia tai paitaa. Sen verran monta kassia minulla oli myös kädessäni kotiin saapuessani.4.44 on aika jolloin esi kerran heräsin, se oli samalla päivän ensimmäinen numero jonka näin.

 

Viisi. Se on luku, jonka verran tunteja olen tänään ajanut autoa.

Kuusi. se on aika jolloin herätykseni soi. Se on myös pyöristettynä tuntimäärä, jonka vietin konkreettisesti työpaikalla.

Seitsemän. Se on aika jolloin lähdin ajamaan töihin. Se on myös tänään hissillä kuljettujen kerrosten määrä. Saman lukeman verran olen myös tavannut jonkinlaisessa erilaisessa pomo-henkisessä esimiesasemassa minua kohtaan olevia henkilöitä tänään.

Kahdeksan. Ja risat. Se on määrä, jonka verran euroja kului ruokakauppaan tänään.

Yhdeksän. Se on määrä, jonka verran söin lapselle ostamiani purkkia ajomatkojeni aikana. Perustelukin oli hyvä, eväitä ei ollut ja lapseni oli todennut ettei kyseisiä purkkia halua syödä.

Kymmenen, on aika jolloin olin perillä töissä. Se on myös pyöristettynä ostetun lounaani hinta tänään.

 

12. Se on tänään rappusia kuljettujen kerrosvälien määrä.

19.39 on aika jolloin julkaisin tämän blogin.

20. Se on semifinalistien määrä, jonka verran ehdokkaita aion myös tänään veikata Miss Grand International-kilpailun omassa veikkauksessani.

28. Se on tänään kirjoittamieni whatsup-viestien määrä.

57. Se on tänään ottamieni kuvien, lähinnä screenshottien määrä. Tämä kertoo siitä, että kun selaan vauhdilla asioita eri feedeistä läpi, otan screenshotin kaikista asioista ja kuvista, joihin täytyy muistaa palata paremmalla ajalla.

60. Se on summa euroja, jolla tankkasin autoa tänään. Yleisin summani on 40, koska multa ei löydy juuri koskaan kärsivällisyyttä jumittaa huoltiksella ja tankata kerralla täyteen.

100. Se on määrä jonka kahlasin läpi eräänlaisia hakemuksia.

200. Se on määrä joka jäi vielä kahlaamatta.

463. Siinä on tämän päivän ajetut kilometrit.

 

Mukaan mahtuu myös muutama nolla:

Otetut selfiet, meikin korjailu, syöty liha, kana tai kala.

Kovasti paljon näyttäisi siltä, että tämä oli kolmosen päivä, toki, onhan tänään myös viikon kolmas päivä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *