Menikö kesä ohi?

Syksy! Odotan! Aina! 

Vaikka se tarkottaa, että taas suosikkivuodenaikani kesä loppuu, niin hei, ensi kesään on taas vähemmän aikaa! 

Tämä kesä meni nyt hiukan ohi, sillä mulle jäi vajarit monesta asiasta. Siksi ootan jo seuraavaa eli uutta yritystä. Tänä kesänä tehtiin paljon töitä, ja lomallakin oltiin ulkomailla, eli Suomen kesä jäi nyt hävettävän vähälle. 

Odotin viime vuonnakin ihan hulluna syksyä paristakin syystä. Toteutin silloin monta isoa asiaa, ja kaksi oli vahvasti työasioita. 

Ensinnäkin, alotin tämän mun blogini. Tämä ensimmäinen vuosi blogielämää on ollut todella mielenkiintoista, opettavaista ja paljon erilaisia juttuja on kokeiltu. Kaikki lähtee ainakin mulla siitä nimenomaisesta halusta kirjoittaa, ja siten olen kiitollinen yhdestäkin ihmisestä, joka on nauttinut mun blogin lukemisesta. Matka on todellakin vasta alussa, ja oma blogini hakee muotoaan vielä pitkään. 

Toinen asia oli sen, kun toteutin mun pitkäaikaisen toisen salaisen haaveeni, eli siirtymisen tv-tuotantojen taustalle. On paljon niitä ihmisiä, jotka haluavat olla aina itse esillä, mutta mä en kuulu niihin. Mä nautin täysillä siitä, että saan olla taustalla hääräämässä, vaikka rakastan myös esiintymistä. On ollut aivan mielettömän ihanaa saada olla mukana tekemässä niin tuttuja, kuin Suomessa uusia ohjelmia, ja nähdä ja kokea kaikki se mitä tuotannossa oikeesti tapahtuu. Päivääkään en vaihtaisi pois, ja Warner Bros Finlandilla on ollut helkkarin hyvä olla! 

Tällä fiiliksellä lähdetään syksyyn 2019! Mekko: Funkypoint

Nyt tänä syksynä ei ole mitään uutta tulossa, vaan enemmänkin juuri sitä hyväksi havaittua jo tuttua touhuumista työelämässä.

Elämä tuntuu tällä hetkeltä tasaiselta ja onnelliselta, vaikka päivät ovatkin edelleen jokainen täysin erilaisia, ja mitä mielenkiintoisempia. Mutta se onkin aina ollut sitä minun arkea, vaikka varmasti erilaista kuin monella. Kesän roadtripin jäljiltä on vielä paljon energiaa jäljellä tulevaan uuteen työjaksoon, enkä malta odottaa että pääsen jakamaan tarkemmin roadtrippimme sisältöä kanssanne!

Jännää on, että kirjoitan tätä blogia mun kahdentoista työpäivän putken viimeisen päivän aamuna, eli ei siitä väsymyksestä vain ole tietoakaan, ja luultavasti koska rakastan niitä duuneja mitä teen. 

Kirsikkana kakun päällä on syksyyn vielä tulossa paljon innostavia asioita tuolla vapaa-ajan puolella. Yksi mainittava syksyyn liittyvä asia on tietysti se, että viimeisetkin maat valitsevat ehdokkaansa isoimpiin kansainvälisiin missikisoihin. Missimaailma on yksi mun heikkous ja harrastus, sen moni blogiani seurannut tietää. 

Omat valintansa tekee muiden maiden ohella myös Suomi, ja Suomen reilua kahtakymmentä semifinalistia kesän aikana hyvin paljon seuranneena, aika selkeä top 3 löytyy jo mun listaltani. Mutta, katsotaan mitä jury taas miettii ja suunnittelee. 

Olen jälleen kesän aikana katsonut ilolla niin monen maan kilpailuja, ja ne ovat olleet hyvin viihdyttäviä monellakin tapaa. Viihdettähän siinä myös tehdään, vaikka kisa onkin totisinta totta. Olen ihastellut montaa kilpailijaa ja voittajaa, ja ollut vastaavasti todella pettynyt joidenkin itsestäänselvien valintojen jäädessä tapahtumatta. Monta, monta kisaa huipentuu nyt vikkonloppuna, ja loppusyksystä pyörähtävät käyntiin ne isoimmat kansainväliset kisat. 

Niin monta suosikkia löytyy jo nyt eri kilpailuihin, joten jännää tulee. Ja selkeä tämän vuoden trendi on jo kisamaailmasta löytynyt, mutta kerrotaan siitä kuitenkin myöhemmin. Hullu harrastus monen mielestä, I know, mutta se onkin mun harrastus.

Mutta nyt takaisin tähän hetkeen ja perjantai-päivään.

Nauttikaa kesästä, sitä on vielä jäljellä, mutta kohta hyvin fiiliksiin jälleen uuteen syksyyn! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *