Juhlaa ja koruja

Joulukuu on juhlan aikaa. Pikkujoulukausi starttasi toki jo marraskuussa, mutta viimeistään nyt lähes jokaisen kalenterissa ovat jotkin joulukinkerit. Onneksi teen itse paljon juhlia jo työni puolesta, niin omat juhlimiset ovat jääneet vähiin jo vuosikausien ajan. 

Mutta kun juhlaa pukkaa, niin mitäs silloin pitää laittaa päälle? Pitääkö aina ostaa jotakin uutta mekkoa tai juhla-asua, jota kaupat meille ehdottelevat? Ei tietenkään pidä, eikä tarvitse jollei halua.

Tällä kertaa keskitytään puheiden sijaan kuviin, ja puhutaan koruista, korvakoruista.

Itse suosin niin juhlassa kuin arjessakin ajattomia vaatteita, jotka ovat aina käytettävissä uudelleen niin laatunsa kuin tyylinsäkin puolesta. Saman asun voi käyttää lähes yhtä monella tavalla, kuin on tilaisuuksiakin. Koruilla saa asustettua asut täysin erilaiseksi, kuten myös meikillä ja hiuksilla, kengistä ja laukuista puhumattakaan. 

itse suosin juhlassa yleensä näyttäviä koruja, ja ehdottomasti aina korviksia, koska en ole kaulukoruihminen. Toisinaan haluan säväyttää värillä, tai jollakin teemalla, toisinaan värin pitää olla täysin sama kuin asun, toisinaan taas korvisten värin pitää olla lähempänä hiusten tai kasvojen sävyä. Tarkoituksensa kullakin, ja fiiliksestä ja tunnelmasta nämä erilaiset mieltymykset paljolti aina johtuvat. 

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, kuinka pelkästään eri korut saavat lookin muuttumaan.

Testasin saman pinkin mekon sekä mustilla flamingoilla, pinkeillä flamingoilla, vaaleanpunaisilla pehmiksillä sekä vihreillä ketuilla. Kaikista tulee eri fiilis.

Musta lienee se helpoin asustaa. Vaaleat lumihiutaleet, punaiset timantit ja melkein mikä tahansa muukin toimii mustan kanssa.

Vaikka kyseessä olisi jo eläinkuosi, voivat korut siltikin olla hauskat. Leobardille seuraksi bambi, asetelma se on sekin. Tai vaikka kirkasta sitruunaa.

Ja toki sitten kun heittää hiukset kiinni, korostuvat korvakorut taas eri tavalla. Mikä on milloinkin parempi, sen päättäköön jokainen itse.

Samaskorun valikoimissa on värejä ja muotoja joka makuun, on isompaa ja pienempää, ja näistä minä ainakin löydän helposti sen pisteen i:n päälle.

Täältä voit sinäkin kurkistaa valikoimia ja löytää omat suosikkisi myös kaulakoruista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *