Tämän hetken trendi ja suosikkikuosi näkyy myös ekologisissa neuleissa! 

Talvi on virallisesti täällä, koska aamulla satoi lunta. Silloin viimeistään on hyvä pukeutua lämpimästi ja esimerkiksi villatuotteisiin.

Koin tänä syksynä nämä kuuluisat “mäkin haluun” ja ”ihan pakko saada”-tunteet, kun näin Kainon tämän syksyn malliston ensimmäiset kuvat sosiaalisessa mediassa.

Niin paljon kuin itse näitä Kainon neuletuotteita käytän ja niin paljon kun niistä pidän, olin ajatellut tälle talvelle hankkia heidän valikoimistaan jotakin tuttua ja yksiväristä perusvaatetta, joka on helposti yhdistettävissä muun vaatekaapin sisällön kanssa. Mutta kas, kuinkas kävikään. 

Sanonnan mukaan naisella ainakin on oikeus muuttaa mieltään. Kovin paljoa ihmeteltävää ei valintojen suhteen jäänyt, kun näin leopardimaisen katukissa-kuosin ilmestyneen myös Kainon neulostuotteisiin. 

Tämän hetken trendi näkyy nyt myös Kainon katukissa-huiveissa, 50% merinovillaa ja 50% luomu kampapuuvillaa.
Kainon huiveja saa nyt myös katukissa-kuviolla! Huivit ovat 50% merinovillaa ja 50% luomu kampapuuvillaa.

En ole itse trendien perään, enkä usein edes tiedä kaikista trendeistä, koska en niitä sen enempää seuraa. Mutta eläinkuoseihin mulla on ollut tietty rakkaussuhde aina, ja siksi onkin hauskaa kun ne tasaisin väliajoin palaavat, ja hieman erilaisina versioina. Jostakin syystä en kuitenkaan koskaan osannut ajatella, että myös Kaino tekisi oman versionsa tästä todella suositusta kuosista valikoimiinsa.

Siltä istumalta kun nämä tuotteet näin, tiesin. Tiesin, että jos yksi lempimerkeistäni päättää yhdistää tuotteisiin vielä lempikuosini, olen mennyttä. 

Ehdoton suosikkini oli tämä oversize katukissa-paita, 50% luomu kampapuuvillaa ja 50% merinovillaa. Samasta materiaalista ja väristä lähtivät mukaan myös legginsit, sekä huiveja.

Leopardikuvio on havaittavissa Kainon Oversize katukissa-paidassa.
Kainon oversize katukissa-paita on mieleinen valinta rennon ilmeensä ja kuvionsa vuoksi.

Toki, olihan minulla Köyliöön Kainon tehtaanmyymälälle ajellessa hieman muutakin asiaa sinne, mutta yksi tärkeimmistä oli kuitenkin päästä näkemään ja testaamaan kyseiset tuotteet livenä, ja hankkimaan mahdollisesti muutama omaan kaappiin.

Toinen asia oli se, että halusin tietää taas lisää Kainon tuotteista. Ekologisuus ja eettisyys kiinnostavat minua Kainossa, ja myös suomalaisuus ja käsityö kiinnostaa aina. Mutta, heidän tuotteissaan itse mallit ja kuosit ovat olleet se, joka saa minut aina palaamaan Köyliöön.

Itselleni koot löytyvät Kainon valikoimista aina hyvin. Kyseinen oversize paita on minulla koossa L, kuten useimmat Kainon tuotteeni ja jutussa nähtävä raidallinen katu-mekko koossa XL. Mutta jos sattuisikin käymään niin, että jokin koko ja malli ei heti kerralla istu, Kainolla on tarjolla erittäin laadukas räätälöintipalvelu. Monta tyytyväistä asiakasta on lähtenyt hymyillen ovesta, kun valmiiseen malliin ollaankin saatu hiukan lisää pituutta, tai muuta muutosta. Näitä palveluita kannattaakin ehdottomasti käyttää, siksi ne ovat olemassa.

Villa on itselleni vähän vanhemman iän tuttavuus, se on kuulunut varsinaisesti vaatekaappini valikoimiin vasta ihan muutaman vuoden ajan. Olen aina ollut tunnettu helppohoitoisista valinnoistani vaatteiden suhteen, sellaisista, joita ei tarvitse pahemmin silitellä eikä hoitaa pesua lukuunottamatta. Kainon neulokset, erilaiset puserot, mekot ja tunikat ovat todellakin kuuluneet siihen, muutamien muiden villatuotteiden ohella. Mutta, nyt olen myös opetellut villavaatteiden vaatimia lisätoimenpiteitä, jotta ne pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään. Näihin hoitotoimenpiteisiin halusin saada vähän uutta näkökulmaa ja mielipidettä, ja Kainolta sellaisia helposti sainkin.  

Olen lätkämutsina tuttu näky hallilla Kainon housuissa ja legginseissä, osassa villaa on enemmän kuin toisissa, mutta suurimmassa osassa on. Kylmä ja pakkaslämpötila ovat villalle hyvä muutoinkin silloin tällöin. Aionkin myös tästä lähtien säilyttää villaa sisältäviä tuotteitani paremmin, joko suljetussa laatikossa tai pussissa, jottei kukaan tai mikään muu pääse niihin käsiksi. 

Kainon raidallinen pitkä katu-mekko on 100% luomupuuvillaa.
Kainon pitkä Katu-mekko 100%sta luomupuuvillaa.

Mutta vielä sananen aiheesta nimeltä muoti. Olen itse ollut lapsesta asti aina enemmän hame- kuin housuihminen. Tällöin myös erilaiset mekot ja tunikat ovat olleet suosikkejani lyhyempien hameiden ohella. Erilaiset hupparimekot ja pitkät sporttiset mekot ovat jo jonkin ajan olleet muodissa, joka tietysti tarkoittaa, että ne ovat löydettävissä kauppojen hyllyistä. Niitä onkin jonkin verran vaatekaappiini viime vuosina päätynyt, ja nyt löytyi Kainon valikoimista jotakin uutta tähän kategoriaan.

Ihana raidallinen pitkä katu-mekko, josta oli monta värivaihtoehtoa, saapui minun kotiini sinimustana. Tämä 100% luomupuuvillainen mekko toimisi jälleen niin arjessa, töissä kuin vaikkapa sitten siellä lätkähallillakin vaikkapa villalegginsien kera.

Muitakin tuotteita tuli tietysti napattua mukaan, ihania lämpöisiä neuloshuiveja, sekä katukissa-säärystimiä, ja katukissa-legginsejä. Mutta, osan voittekin bongailla sitten joskus päältäni muissa yhteyksissä.

Kurkkaa linkistä Kaino Shoppiin, ja tee omat ekologiset ostoksesi tarjouskoodilla

“KAINOLola-10%” ja nauti Kainon tuotteistasi!

Kaino shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *