Minä ja mun korut

Kaupallinen yhteistyö: Samaskoru

 

Tälle ihanalle sunnuntaille ajattelin kirjoittaa muutaman sanan mun tyylistä. No, nythän saa jo nauraa, koska itse en ole koskaan tiedostanut omaavani sellaista, ja uskon että moni on tästä aivan samaa mieltä. En ole koskaan kokenut sopivani muottiin, halunnut seurata muodin uusimpia trendejä tai massavirtauksia. Vaikka olen muodin kanssa ollut tekemisissä koko urani, niin todella villi harhaluulo on, että olisin muodikas, tai seuraisin trendejä, saatikka sitten käyttäisin jotakin muodin viimeisintä trendiä. Tai että ylipäätään tietäisin muodista ja tyylistä kauheasti mitään. Mä menen fiilispohjalla, eli täysin sillä mikä tuntuu juuri mun mielestä ja mulle hyvältä, olipa se jonkun määritelmän ja asteikon mukaan muodikas tai täysin pois muodista.

Omaa tyyliä käsittelevät haastatteluehdotukset olen aina jättänyt väliin, koska en ole pystynyt sanoin määrittelemään “tyyliäni”.  Enkä halua edelleenkään lukita sitä haastattelun muodossa. Olen kaikessa hyvin mustavalkoinen ja ehdoton ihminen, aina joko tai. Se pätee niin ihmisiin kuin asioihinkin, eli joko tykkään paljon tai en ollenkaan. Siihen väliin jää hirvittävän vähän asioita.

Tämä kaikki edellämainittu pätee myös koruihin.

Tiedätte kaikki sen tunteen, kun löytää jonkin vaatteen tai korun, jonka todella paljon haluaa. Sellaisen, joka huutaa sun nimeä, joka on kuin suunniteltu juuri sinun tarpeeseesi, sopii täydellisesti sun tyyliin… tai mieltymyksiin.

Mutta mikä voisi olla vielä sitä löytämistä parempaa? No, ensinnäkin se, mitä toiset pitävät itsestäänselvyytenä, eli että on taloudellinen mahdollisuus hankkia kyseinen tuote, sillä kaikilla ei ole.

Toisekseen, se, jos liikkeen valikoimasta löytyy useampiakin näitä “tuo on just se mitä oon aina halunnut” ja “tuo on kuin tehty mulle”-juttuja.

Tutustuin kesän alussa suomalaiseen Samaskoruun. Bongasin heidän erikoiset eläinhahmot, puiset designkorut, värilliset teemat ja herkulliset ruoka-aiheet. Tutkiessani tarkemmin heidän valikoimiaan, koin suunnattoman intoni lisäksi myös pientä epätoivon tunnetta, koska tajusin, että haluasin lähes kaiken näkemäni. 

Mä tykkään siitä, että koruissa on jokin ihan selvä juttu, teema tai sanoma, ja eritoten korvakoruissa. Eräässä aiemmassa blogissa mainitsinkin, että kaulakoruja en itse käytä. En vain yksinkertaisesti osaa käyttää niitä, mutta sinä joka osaat, tässä muutama idea Samaskorun kaulakoruvalikoimista

Olen tuttujen keskuudessa tunnettu siitä, että mun tyylissä on aina myös ripaus pilkettä silmäkulmassa, milloin missäkin muodossa. Huumori on vaikea laji, ja osalle nämä jutut toimivat, osasta saattaa myös nousta kohuja. Mutta ihan sama mulle, mä pidän kiinni niistä jutuista, mistä mä tykkään, ja mitä haluan pukeutumisellani tai koruillani viestiä. 

 

Otin tähän esille muutamia tälle syksylle hankkimiani Samaskorun koruja. Jos seuraa mun arkea ja somea tarkkaan, voi huomata hyvinkin helposti, että korvissa keikkuvat usein jotkin teemalliset korvakorut, kuten vaikkapa puiset kanat.

Arjessa ja juhlassa, pieni pilke silmäkulmassa, ja suomalainen design. Miksei! Mutta se on vain minun tyylini, tai sanoisinko, mieltymykseni.

Jäätelöt, muut ruoka-aiheet, eläimet, kahvikupit ja sulat, jokainen viestii aina jotakin.

Haluaisinkin jakaa näitä ihania koruja myös teille blogin lukijoille. Käy kommentoimassa tätä blogia koskevaan Facebookin tai instagramin päivitykseen suosikkikorusi seuraavasta neljästä vaihtoehdosta, ja neljä onnellista voittaa oman suosikkinsa itselleen!

Arvonnan vaihtoehdot

Klikkaa tästä päästäksesi Samaskorun sivuille.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *