Mansurowin kultaiset kädet

Kaupallinen yhteistyö: Estetiikka Mansurow

 

Astelin tässä eräänä päivänä ystäväni suosituksesta tutustumaan erääseen Turussa toimivaan kauneus- ja terveysalan yritykseen, Estetiikka Mansurowiin. Ystäväni sanat kuuluivat: “Mansurowilla on kultaiset kädet”.

Paljon olen vuosien varrella saanut tarjouksia erilaisilta kauneusalan yrityksiltä ja ehdotuksia suuntaan jos toiseenkin. Olen kokenut elämäni aikana monet alan esittelyt, tohtorit, vastaanottovirkailijat ja hoitajat, sekä käynyt erilaisissa hoidoissa ja toimenpiteissä terveydellistä ja esteettisistä syistä. Minulle on aina ollut erittäin tärkeää fiilis, palvelun taso ja tyyli, sekä se, minkälainen henki yrityksestä huokuu. Ensivaikutelma on oltava lähellä täydellistä.

Kuva: Studio Brahe

 

Kokemukset eivät näiltä osin elämässäni ole aina olleet niin positiivisia, ja ongelmia on tullut paljonkin. Tällä kertaa astelin sisään positiivisen odottavin tuntein. Lähtökohtana oli puhtaasti lähteä tutustumaan uuteen yritykseen, ja katsoa mikäli löytäisin yrityksen, jonka kanssa tehdä yhteistyötä.

Vastaanotto olikin mitä ihanin, kuin kotiin olisi tullut. Vastassa oli hymyilevä, ystävällinen ja täysin minuun keskittyvä naishenkilö. Asiointi sujui hänen kanssaan huolettomasti ja helposti, ja oli hyvin miellyttävää kaikin puolin.

Seuraavaksi oli aika tavata lääkäri, jota oli minulle etukäteen paljon hehkutettu. Pääsin tapaamiseen Furkat Mansurowin kanssa, ja olin aivan myyty. Jälleen ystävällisyys ja kohteliaisuus huokuivat jokaisessa sanassa, jokaisessa eleessä ja keskustelun aiheessa. Luottamus syntyi ensimmäisten minuuttien aikana. Tämä olisi ehdottomasti yritys, jonka palveluja hyödyntäisin, mikäli jotakin hoitoja tai toimenpiteitä tarvitsisin tai haluaisin.

 

Tänä päivänä on selkeässä nosteessa pitää huolta kauneudestaan niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Tällä hetkellä elämme hyvin hyvinvointi- ja ulkonäkökeskeisessä maailmassa, jossa ulkonäön eteen nähdään paljon vaivaa myös rahallisesti. Katukuvassa ja omassa tuttavapiirissä arkipäivää ovat jo erilaiset kosmeettiset operaatiot, erilaisista täyteaineista hoitoihin ja leikkauksiin. Enemmistö on kokeillut jotakin, olipa kyse sitten laserhoidoista, suonikohjujen leikkauksista tai kasvoihin kohdistuvista isommista operaatioista. Enää eivät kauneusoperaatiot ja ulkonäköön keskittyvät toimenpiteet ole samanlainen kohun aihe, kuin joskus 20 vuotta sitten, ja niistä on tullut yleisiä, joidenkin mittakaavassa jopa normaaleja.

Nykyään erilaisia operaatioita itselleen teettävät paljon myös ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä esiintymisen, julkisuuden tai muutoin ylellisen elämän kanssa.
Aikanaan monet toimenpiteet koettiin suureksi osaksi vain esiintyvien taiteilijoiden ja varakkaiden seurapiirirouvien huviksi. Ei ollut puhettakaan, että aivan normaalia elämää elävä mies tai nainen maksaisi yhtäkkiä suuria summia kohentaakseen ulkonäköään. Kauhean pinnallistakin se olisi, ajateltiin. Mutta tänä päivänä on toisin, luottoa on otettu erikoisempiinkin asioihin. Kun niin kutsutut aivan tavalliset ihmiset tekevät joitakin asioita, ja asiat tulevat useamman kuluttajan ulottuville, tulee niistä kummasti samalla myös paljon hyväksyttävimpiä.

Monet myös puhuvat tänä päivänä leikkauksistaan ja toimenpiteistään avoimesti ja naisten ohessa myös miehet tekevät ulkonäkönsä ja terveytensä eteen paljon erilaisia asioita. Ihmisten asenteet ovat muuttuneet erilaisten omien tarpeiden ja tilanteidensa myötä, ja vaikutusta on myös asioiden yleistymisellä, kun vieraasta ja tuntemattomasta onkin nyt tullut tuttua. Enää alan hoitoja ja toimenpiteitä ei luokitella suoraan turhamaisuudeksi ja pinnallisuudeksi, vaan nykyään asioita ja ilmiöitä ymmäretään jo paremmin.

 


Media on toki antanut meille myös mahdollisuuden tirkistellä hurjimpia operaatioita, ja nähdä ne karmeimmat epäonnistumiset.

Sen vuoksi on vieläkin tärkeämpää löytää hyvät, osaavat ja luotettavat tahot, joita näinkin merkittävissä asioissa hyödyntää. Siksi tutustutan teidät blogini kautta Estetiikka Mansurowiin.

 

Myös toinen äärilaita, laadukas muokattu ja paranneltu kauneus, on tullut meille kaikille käsinkosketeltavaksi.
Tästä puolesta hyvänä esimerkkinä ovat erilaiset kauneuskilpailut. Aikanaan Venezuelan edustajia pidettiin kauneuskilpailuijen maailmassa epäreiluina kilpakumppaneina, koska heille oli tehty näkyvimpiä ja suurimpia operaatioita, eikä niitä edes salailtu millään tavalla. Kyseessähän on tietynlainen teollisuus, ja samalla kyseisessä maassa yksi harvoista tavoista ja mahdollisuuksista nuoren naisen päästä pois köyhyydestä. Yritin itsekin ymmärtää ja hyväksyä tuon asetelman jo silloin nuorempana.
Nykyään myös suomalaisessa missimaailmassa näkyy tämän asian kehitys ja tavanomaisuus, esimerkkinä vaikkapa se, että jo viime vuodenkin missifinalisteista on usealle toteutettu erilaisia esteettisiä toimenpiteitä kilpailujen jälkeen.

Oma mielipiteeni erilaisista toimenpiteistä on vuosien varrella muuttunut todella paljon, ja näin on myös useiden muiden ihmisten laita.
Edelleen mielipiteeni ovat toki vahvat siltä osin, mitä voisin tai en voisi koskaan itselleni tehdä, mutta kaikki muut saavat mielestäni tehdä itselleen aivan mitä haluavat. Se ei ole keneltäkään pois, eikä myöskään vahingoita millään tavalla muita ihmisiä, joten miksi ihmeessä siihen pitäisikään saada muiden ihmisten mielipide tai hyväksyntä.

Ihmisillä on hyvin henkilökohtaiset syynsä tehdä asioita, liittyivätpä nämä sitten puhtaasti terveyteen tai estetiikkaan, tai vaikkapa molempiin samaan aikaan. Nämä asiat saattavat olla kovinkin arkoja ja yksityisiä, eikä niistä todellakaan haluta puhua ääneen, ja perustella muille. Siksi on täysin käsittämätöntä, kuinka rajusti ihmisiä arvostellaan ja kategorisoidaan tekemiensä toimenpiteiden myötä, ja vaaditaan välillä rehellisyyteen ja esimerkin voimaan vedoten julkisestikin puhumaan hyvin yksityisistä ja henkilökohtaisista asioista.

Itselläni oli nuorena aina selkeä käsitys siitä, että jos jotakin näkyvää joskus tekisin, tästä haluaisin julkisessa ammatissani ja tietynlaisessa esikuva-asemassa ollessani olla avoin ja rehellinen, koska muutos olisi tuolloin kuitenkin varmasti kaikkien silmiin näkyvä.
Näin joskus teinkin, ja saan kuulla siitä edelleen. Olen saanut siitä tähän päivään asti osakseni niin paljon kuraa sen kaiken hyvän lisäksi, aivan kuin tuo yksi asia olisi jollain tavalla määritellyt minut ihmisenä siitä lähtien.
Tästä syystä ajatukseni julkisesta rehellisyydestä ja avoimuudesta monien asioiden suhteen on muuttunut suuresti.

Tärkeintä on, että ihmiset uskaltavat kaikilla elämän osa-alueilla tehdä asioita rohkeasti,  ja löytää tahot, joihin voivat luottaa palvelun tarjoajina. On tärkeää, että ihmiset voivat pyrkiä vahvemmin olemaan juuri se mitä haluavat itse olla, pitivätpä muut siitä tai eivät.

Nykyään ihmisiä kategorisoidaan ja määritellään aivan liikaa ulkonäön perusteella. Itse toivoisin, että jokainen voisi elää sellaista elämää kuin itse haluaa. Meillä on kuitenkin vain yksi elämä, ja jos jotakin haluaa elämänsä aikana toteuttaa, niin miksi ihmeessä ei sitten toteuttaisi.

Omat kokemukseni Estetiikka Mansurowista ovat täyden kympin arvoiset, ja suosittelen yritystä lämpimästi kaikille. Olen nähnyt, kuinka on kohdeltu niin minua, kuin muitakin asiakkaita. Täysin samalla tavalla, niin että jokainen asiakas on ollut ainutlaatuinen ja tärkeä. Positiiviset yllätykset ovat seuranneet toisiaan, ja tämän ovat kokeneet myös lähelläni olevat ihmiset. Yhteistyömme jatkuu tähän kokemukseen perustuen mahdollisesti myös tulevaisuudessa, mikäli haluan alan palveluja joskus hyödyntää.

Tänä päivänä en kuitenkaan ihmettele enää yhtään, mikäli joku haluaa pysyä hiljaa hoidoistaan ja operaatioistaan, näin toimisin ehdottomasti vastaavassa tilanteessa nykyään myös itse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *